top-text">Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Hairextensions

Al sinds 2007 het adres voor hairextensions in Alkmaar

hairextensions

Wilt u graag prachtig lang haar? Met hairextensions is dit snel te bereiken. Uw haarbos is lang, sterk, volumineus en vol vitaliteit. Uw haar groeit ongeveer 1cm per maand. Om lang haar te krijgen, moet u 5 jaar geduld hebben. Dankzij hairextensions kunt u gemakkelijk in enkele uren een lengte verkrijgen tot 60 cm.

Hairextensions
De natuur voorziet niet iedereen van voldoende haar. Dit is geen nood, want de hairextensions van SoCap en Indian Gold zijn de oplossing. Dankzij hun fijne toepassingstechniek kunnen vrouwen met fijn of weinig haar toch volume creëren. Het is heerlijk om met uw handen door prachtig haar te kunnen glijden en de sterkte en vitaliteit te voelen, tot in de punten.

 Er zijn de talloze mogelijkheden:

 • Een totale of gedeeltelijke verlenging
 • Haren of nekpartij verlengen
 • Verandering van haarkleur en nuance
 • Beschadigde punten verbergen in de massa
 • Langere houdbaarheid geven aan het kapsel
 • Volumeverhoging en meer beweging geven aan het kapsel
 • Realisatie van een nieuwe en trendy look dankzij fantasiestrengen

Werkwijze
Voor een complete haarverlenging zijn er 125 à 200 hairextensions nodig. Het aantal hangt af van het volume van uw eigen haar en welk resultaat u wilt bereiken. Er kan gekozen worden uit verschillende lengten en kwaliteiten. Vooraf worden uw specifieke besproken. Het zetten van de hairextensions duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Mk Beauty  is actief in regio Alkmaar, Noord-holland (Hairextensions HeerhugowaardPurmerendZaandamHaarlemBeverwijkBergenBroek op LangedijkEgmond. Andere klanten komen uit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de rest van Nederland).

Klik voor de website van Hairextensions Alkmaar

Maak een vrijblijvende afspraak/intake voor hairextensions

  Soort afspraak

  Gewenste behandeling

  Voorkeur datum

  Voorkeur tijd

  Naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Opmerking/extra uitleg