top-text">Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Permanente make-up wenkbrauwen

De perfecte vorm door permanente make-up wenkbrauwen


permanente make-up wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen zijn echte blikvangers. Vrouwen doen vaak veel moeite om de perfecte wenkbrauw te creëren. Met permanente make-up wenkbrauwen bent u altijd gegarandeerd van een verzorgde uitstraling. Door middel van permanente make-up wordt de vorm en kleur geperfectioneerd. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat permanente wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling hebben.

 • Wenkbrauwen Shadow
  Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn, zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd? Permanente wenkbrauwen zijn dé oplossing!
 • Wenkbrauwen 3D Hairstrokes (nieuw!)
  Dit is een hele nieuwe manier van permanente make-up aanbrengen. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke-behandeling brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Eerst brengen we een schaduwlijn aan en daarna geven we uw wenkbrauw, haartje voor haartje, de perfecte vorm. Door met het naaldje verschillende kleuren aan te brengen, ontstaat er diepte in de wenkbrauw. Hiervoor kiezen we de kleur die het beste bij u past.
klik voor onze tarieven

Maak hier uw afspraak bij salon MK Beauty

  Soort afspraak

  Gewenste behandeling

  Voorkeur datum

  Voorkeur tijd

  Naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Opmerking/extra uitleg