top-text">Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Over MK Beauty

MK Beauty

Mijn naam is Melanie Kroone en ik ben de eigenaresse van MK Beauty. Ik heb al jaren een salon aan huis waar ik wimperextensions en hairextensions verzorg. Ik ben met deze salon gestart nadat ik zelf de behandeling ben ondergaan. De resultaten daarvan waren erg wisselend, soms pijnlijk en ik was nooit echt tevreden. Hierdoor heb ik de stap genomen om zelf hairextensions te leren zetten.

Na het volgen van diverse cursussen en het behalen van alle benodigde diploma’s, heb ik mijn salon geopend. Ik ben actief sinds 2008 met zeer veel tevreden klanten en daar haal ik ook mijn eigen plezier uit. Niks maakt mij blijer dan een klant vrolijk en met een prachtige look naar huis te laten gaan.

Momenteel ben ik ook gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up. Voordat ik deze stap heb genomen, heb ik bij verschillende salons mijn ogen, wenkbrauwen en lippen laten doen. De resultaten van deze behandelingen waren ook niet naar wens. Ik was ervan overtuigd dat ik het beter kon, dus ben ik een opleiding permanente make-up gestart.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door MB Cosmetics uit Alkmaar. Zij zijn een toonaangevend bedrijf in permanente make-up, schoonheidsartikelen en opleidingen voor shoonheids-/beautysalons. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken bezoek ik regelmatig beurzen en seminars. Daarnaast volg ik meerdere keren per jaar master classes.

Hygiëne is heel belangrijk bij het zetten van permanente make-up. Ik ben GGD-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ik binnen MK Beauty werk volgens de strenge landelijke Hygiëne- en mileucode waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling. In de salon maak ik gebruik van de modernste technieken en de nieuwste computergestuurde apparatuur. Samen met mijn oog voor perfectie en deskundigheid is dit uw garantie voor kwaliteit.