Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Wimperextensions

Mooie volle wimpers met wimperextensions

wimperextensions

Volle en lange wimpers zijn de droom van elke vrouw. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie wimpers en doet men veel moeite met een wimperkrultang en mascara. Er is gelukkig ook nog een andere oplossing. Bij Mk Beauty Alkmaar in Noord-Holland kunt u namelijk terecht voor wimperextensions.

Wimperextension professional

Melanie Kroone heeft een drukke salon waar ze permanente make-up, hairextensions en wimperextensions zet. Na het voltooien van een speciale opleiding mag ze zichzelf nu een wimperextension professional noemen. Klanten die u voorgingen komen uit o.a. Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Heerhugowaard, Schagen, Zaandam en andere plaatsen in Noord-Holland.

Werkwijze
De extensions worden gezet door middel van de one-by-one-techniek. Bij deze techniek wordt er op de eigen wimperhaar een extension (een verlenging) aangebracht. Wimperextensions blijven gemiddel 4 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de groeicyclus van de eigen wimperhaar. Het plaatsen van een set wimpers neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Bij Mk Beauty Alkmaar worden wimpers van Fabelash gebruikt. Hun assortiment bestaat uit verschillende kleuren en vormen. De lengte en krul van de wimpers worden in overleg afgesproken. Wimperextensions zijn ideaal voor tijdens een vakantie of als u een speciaal feest heeft. Na de behandeling hebben uw ogen een open en frisse blik. Mascara is niet meer nodig en uitgelopen ogen zijn ook verleden tijd.

Voordelen van wimperextensions

  • Ideaal voor op vakantie
  • Sprekende ogen zonder make-up
  • Nooit meer doorgelopen mascara
klik voor onze tarieven

Wil je een afspraak maken voor Wimperextensions

Soort afspraak

Gewenste behandeling

Voorkeur datum

Voorkeur tijd

Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Opmerking/extra uitleg