top-text">Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Ervaringen van klanten

Klant ervaringen permanente make-up

<span>, Alkmaar</span>
"Hey Melanie,Ik wou even zeggen dat ik Super blij met je ben!!!!! Vanmiddag bij Melanie geweest en ik ging vol trots de deur uit Eindelijk niks meer te zien van die rot lengte die ik had Mensen rond om me heen zeggen ook dat het niet te zien is dat het extentions zijn Echt SUPER gewoon mensen die extentions willen bij melanie GEWOON doen ze weet waar ze mee bezig is en weet waarover ze praat Nogmaals Melanie bedankt!"
- Kim, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Hé Melanie, Bijna twee weken geleden heb ik voor de tweede keer extensions door je laten zetten. En, net als de vorige keer ben ik weer super blij. Aan iedereen die overweegt extensions te nemen: ga naar deze dame, ze is vakkundig, levert kwaliteit en het is ook nog eens heel gezellig.Tot de volgende keer,Groetjes, Selma"
- Selma, Alkmaar
<span>, Broek op Langedijk</span>
"Ik ben vandaag voor de zoveelse keer extensions laten zetten bij Melanie en wat ben ik weer super blij ziet er netjes uit, perfecte kleur. Je ziet geen verschil wat echt of nep is. Altijd tevreden en word ik altijd super geholpen, en vind het altijd erg gezellig. Helemaal weer happy! Tot snel weer thanx mel! X Marit"
- Marit, Broek op Langedijk
<span>, Haarlem</span>
"Ik heb nu 3 x extentions laten zetten door Melanie. Ik ben elke keer heel tevreden. Voelde me erg op me gemak en voor ik wist had ik een mooie bos met lang haar. Ook met het uithalen wat natuurlijk niet zo leuk is zorgde Melanie ervoor dat mijn eigen haar er goed uit zag. Ik verheug me alweer op mijn nieuwe haar !Groetjes Marlon"
- Marlon, Haarlem
<span>, Alkmaar</span>
"Hallo Melanie, De reactie van mijn man; “Schat, dat heb je toch helemaal niet nodig? Je bent mooi genoeg van jezelf!” Hij moest er even aan wennen maar nu na 3 dagen is ie ook om… Ik ben er ontzettend blij mee. Groetjes, Monique"
- Monique, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Ik heb al een aantal keer hairextensions laten zetten bij Melanie en ben er super tevreden over. Mijn vriendinnen en studiegenoten reageren heel verbaasd als ze horen dat ik extensions heb. Het is ze nooit opgevallen. Het ziet er heel natuurlijk uit, is dezelfde kleur en valt er mooi in. Vooral sinds ik Indian Gold heb, ben ik erg tevreden. Ik raad iedereen aan om naar Melanie te gaan. Ze zet de extensions goed in en is erg gezellig! Groetjes Philippa"
- Philippa, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Hai Melanie, Ben net terug van vakantie en het is allemaal goed gegaan met de extensions! Ben er dan ook super blij mee. Heb al veel complimenten gehad en niemand die ziet dat ik extensions draag! Nog bedankt en tot de volgende keer, Samara"
- Samara, Alkmaar
<span>, Heerhugowaard</span>
"Haai! Ik heb sinds een paar weken extensions en ik ben er super blij mee. Het voelt alsof ik altijd lang haar gehad heb 😉 Dank je wel Melanie en tot de volgenden x!! Groetjes Marise"
- marise, Heerhugowaard
"Erg blij met mijn nieuwe lange haar! precies mijn kleur en mooie kwaliteit! Al zou ik zelf 4/5 jaar lang mijn haar laten groeien,word het toch nooit zo mooi als de extensions. Die zijn prachtig! een mooie volle bos binnen een korte tijd. Het voelt “eigen”en dat is belangrijk. Dit is mijn adres om te blijven hoor!"
- Nancy
<span>, Broek op uit Langedijk</span>
"Ik ben vandaag voor de zoveelse keer extensions laten zetten bij Melanie en wat ben ik weer super blij ziet er netjes uit, perfecte kleur. Je ziet geen verschil wat echt of nep is. Altijd tevreden en word ik altijd super geholpen, en vind het altijd erg gezellig. Helemaal weer happy! Tot snel weer thanx mel! X Marit"
- Marit , Broek op uit Langedijk
<span>, Kudelstaart</span>
"Vorige week voor de 2e keer extensions laten zetten bij Melanie. Dit keer een combi van extensions met microrings en waxjes. Ik ben er weer heel blij mee! Ondanks mijn dunne haar zie je ze bijna niet zitten, dat is heel knap gedaan… Prijs-kwaliteit is bij Melanie echt super; n echte aanrader! Bedankt weer! Ilse Kudelstaart"
- Ilse, Kudelstaart
<span>, form London/Amsterdam</span>
"I can absolutely recommend Melanie. I travel extensively all over Europe – Monaco, London, Paris, Barcelona etc – and Melanie’s work is world class. I was so pleased with my hair and she was so warm and welcoming. This is THE place to go for beautiful, glamorous and voluminous hair. Thank you for a great day, Melanie. See you next time. Maria xx"
- Maria, form London/Amsterdam
"hoi Melanie, gisteren bij je geweest had beloofd even een berichtje achter te laten, heerlijk geslapen en nergens last van!!! ondanks mijn korte haar, dus helemaal prima, enne was nog heel gezellie ook!!dus nu zien mij weer met mooi lang haar achter mijn kraam en op beurzen;-)en helemaal happy ermee! gr helene knipvellen"
- helene
<span>, Alkmaar</span>
"Hey Melanie, Ik wou even zeggen dat ik Super blij met je ben!!!!! Vanmiddag bij Melanie geweest en ik ging vol trots de deur uit Eindelijk niks meer te zien van die rot lengte die ik had Mensen rond om me heen zeggen ook dat het niet te zien is dat het extentions zijn Echt SUPER gewoon mensen die extentions willen bij melanie GEWOON doen ze weet waar ze mee bezig is en weet waarover ze praat Nogmaals Melanie bedankt"
- Kim Spaans, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Hey Melanie, Ik heb mijn extensions bij jou laten zetten, omdat de kapper mijn haar (naar mijn idee) veeeeeels te kort geknipt had! Ik ben er nog steeds helemaal blij mee. Je hebt me echt geholpen (ookal was het voor jou ook een uitdaging om die exstensions in zulk kort haar te zetten) en ik voel me weer helemaal happy door jou!! 😀 Nogmaals super bedankt!! Groetjes Shannon uit Alkmaar"
- Shannon, Alkmaar
<span>, Heerhugowaard</span>
"Hallo Melanie, Afgelopen dinsdag middag heb ik je gebeld over advies over extensions die ik in Deventer had laten zetten. Ik vond het niet mooi en ze deden zeer. Ik heb jou toen om advies gevraagd. Ik kon dezelfde avond bij je langs komen en we hebben samen besloten om ze er uit te halen. Mijn hoofdhuid was geïrriteerd en de extentions waren niet mooi gezet. Ik ben zo blij dat jij de tijd hebt genomen voor mij om ze er uit te halen!!! Bedankt voor je hulp en advies!!! Groetjes Wendy Heerhugowaard"
- Wendy, Heerhugowaard
<span>, deventer</span>
"Ik heb gister mijn microrings extensions weer opnieuw laten inzetten door Melanie.. Ik heb daarvoor 3 uur gereisd. (normaal 2 en half uur) Ik kom namelijk uit Deventer. Maar ik heb het er zeker voor over omdat ik alleen microrings wil en Melanie een van de enige is die ik kan vinden die ik vertrouw. Mijn extensions zitten er weer helemaal mooi, ben er weer erg blij mee 😀 Groetjes, Lisanne"
- Lisanne, deventer
<span>, Heiloo</span>
"Hoi Melanie, Ik ben gister voor de vierde keer geweest en elke keer ga ik heppie de peppie weg. Tot de volgende keer Groetjes, Melanie"
- Melanie, Heiloo
<span>, Veenendaal</span>
"Hoi Melanie, Heel erg bedankt voor het zetten van de extensions! ben er echt blij mee, ze zijn echt super mooi, zacht en natuurlijk. Niemand die ziet dat het niet mijn eigen haar is;) Voor iedereen die extensions wilt, ga naar Melanie!!! Tot de volgende keer! Groetjes, Pomeline"
- Pomelie, Veenendaal
<span>, Alkmaar</span>
"Hey melanie, ik ben gister bij je geweest voor haar extentions, en ik ben er super blij mee, beter had het niet kunnen worden, me vriend zei het ookal: je ziet het geen eens, precies dezelfde kleur als me eigen haar! Ik raad iedereen dit aan. Heel erg bedankt en tot de volgende keer Groetjes Quirine"
- Quirine , Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Hé Melanie, Bijna twee weken geleden heb ik voor de tweede keer extensions door je laten zetten. En, net als de vorige keer ben ik weer super blij. Aan iedereen die overweegt extensions te nemen: ga naar deze dame, ze is vakkundig, levert kwaliteit en het is ook nog eens heel gezellig. Tot de volgende keer, Groetjes, Selma"
- Selma, Alkmaar
<span>, Groningen</span>
"Hey Melanie, Ben helemaal blij met m’n “nieuwe haar” , echt helemaal top en je bent gewoon een aanrader!! Ook nog es een keer gezellig! Op school moeten veel moedertjes er even aan komen en willen er alles over weten…. Melanie, harstikke bedankt en het rijden was het zeker waard! Karin Groningen"
- Karin , Groningen
<span>, Alkmaar</span>
"uit Heerhugowaard Hey Melanie, Ben vandaag precies een week geleden bij je geweest en ben zeer tevreden!! Het was wel even wennen dat superlange haar, maar nu is het al heel gewoon. Wel ben ik vrijdag toch nog even bij de kapper geweest om alles één kleur te verfen (wel iets donkerder), het viel andere niet op maar toch, voor mijn eigen gevoel. Dat ik thuis kwam was m’n zoontje helemaal sprakeloos, “zo mooi mama, dat lange haar”!! Groetjes Angelique"
- Angelique, Alkmaar
<span>, Den helder</span>
"Hoi, Melanie het is nu een week geleden dat ik bij je geweest ben, gisteren zijn we een kleine weedburger rjker geworden een jongen Kingston. en over mijn haar ja fantastisch, vriendinnen vroegen wanneer ga je nou je extensions zetten, mijn antwoord nou die zitten er al in hoor. Dus conclusie het ziet eruit als echt top. De kapper was ook tevreden over het resultaat hij vond ze ook heel mooi, heb daar je adres achtergelaten, want zoals hij vroeg er zijn soms mensen die vragen hebben over extensions, en dan wil hij ze graag naar jou doorsturen. dus die heb je ook weer binnen. Dat doet hij niet als het geen kwaliteit is. Ik ben in ieder geval super tevreden en tot over een paar maanden liefs en groetjes Nancy"
- Nancy, Den helder
<span>, Alkmaar</span>
"Hoi Melanie! Ben gister bij je geweest en ben echt super blij met mijn haar! Ik was zo trots gisteravond dat ik de sterren van de hemel voetbalde :). Ik heb al een eerder extensions gehad maar toen voelde ik ze veel meer zitten, ik had toen grote ronde waxjes en nu merk ik het amper! Heel blij mee! Groetjes Tamara"
- Tamara, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Hallo Melanie, De reactie van mijn man; “Schat, dat heb je toch helemaal niet nodig? Je bent mooi genoeg van jezelf!” Hij moest er even aan wennen maar nu na 3 dagen is ie ook om… Ik ben er ontzettend blij mee. Groetjes, Monique"
- Monique, Alkmaar
<span>, Haarlem</span>
"Hoi Melanie, allereerst de beste wensen voor 2011! ik ben een week voor de kerst bij je geweest,en ik wilde zeggen dat ik erg tevreden ben. Er zijn veel mensen die dus echt denken dat mijn haar zo snel gegroeid is,er is geen verschil te zien met mijn eigen haar. Heel erg bedankt,en ik zie je snel weer. Lisette"
- Lisette, Haarlem
<span>, Beverwijk</span>
"hoi, Ik heb de verlening van 50 cm nu een week en ben super tevreden! de kleur is pecies hetzelfde als mijn eigen haar en dat is niet eenvoudig aangezien ik 3 kleuren heb! er wordt tegen me gezegt wat is je haar lang maar niemand komt erop dat het extensions zijn!! Met slapen heb ik ook geen last gehad en je hebt me handige tips gegeven! ik sta idd zoals je al zei veel voor de spiegel te kijken wat ik er allemaal mee kan;-) BEDANKT en tot de volgende keer! gr maartje"
- Maartje, Beverwijk
<span>, Castricum</span>
"ik heb nu een week de extensions met wax het zit goed, geen last met slapen niets. Alleen zie je soms de waxjes door mijn eigen haar omdat ik dun haar heb. Het was erg gezellig Melanie doet erg haar best om je alles naar de zin te maken. Bedankt melanie anita de rooij castricum"
- Anita de Rooij , Castricum
<span>, Bergen</span>
"Hoi Melanie, Het was vandaag alweer de vijfde keer dat je extensions bij mij hebt ingezet. Ik ben alweer hartstikke tevreden….dus tot over drie maanden. groetjes, Helga"
- Helga, Bergen
<span>, Alkmaar</span>
"Hoi Melanie, Bij deze een mailtje na een week hoe het is met mijn extensions. Het gaat PRIMA! Ik heb totaal geen last gehad met slapen, douchen of van haarpijn. Wel is van de week mijn eerste extension eruit gegleden toen ik het aan het borstelen was. Maar je had me al verteld dat dat kon gebeuren . Het is nog wel even puzzelen hoe ik me haar kan doen zonder dat je ziet dat er extensions in zitten maar dat gaat wel goed komen. De mensen om me heen vinden het allemaal ook erg mooi en natuurlijk staan, een positief resultaat dus. Nogmaals bedankt en tot ziens! Groetjes Mirella"
- Mirellla, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Dag Mel, Ik zie dat je me foto’s al op de site hebt staan, en herken mezelf al bijna niet meer met dat korte koppie boeremelkhondehaar, ahahahihi, wat een weelde ! heb wel enorm moeten wennen aan mijn giga metamorfose na 39 jaar kort dun en fijn haar, en mijn meiden kregen de slappe lach dat ze me thuis zagen komen, hahhaha, moesten natuurlijk ook erg wennen, maar zijn inmiddels miljoenen variaties aan het bedenken en ben inmiddels gebombardeerd tot kappop als het aan hun ligt! heb veel leuke reacties gehad en beschouw mezelf inmiddels als de mooiste vrouw van alkmaar e.o. ;)) ben erg blij met je, bedankt!"
- Esther Krikke, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"hai melanie ik ben echt super blij met me haar dank je wel gr suus"
- Suus, Alkmaar
<span>, Heerhugowaard</span>
"Ik heb vandaag onwijs mooie extensions vandaag laten zetten. Ik vind het onwijs mooi en ben er erg blij mee ! Ik wil Melanie Kroone onwijs bedanken voor mijn mooie extensons. groetjes Kiki"
- Kiki, Heerhugowaard
<span>, Alkmaar</span>
"Hey Melanie, Ik ben zo blij met het resultaat. Ik kan niet afbleven van spiegel ik vind zo mooi werk van jou. Echt Super jij bent mijn Angel wie heeft me gered van mijn kort haar 🙂 Niemand geloofd dat ik het heb gedaan. Ze ziet echt super echt uit 🙂 Dank je dank je Dank je en tot volgende keer Vaida"
- Vaida, Alkmaar
<span>, Oudorp</span>
"Hey Mel, Mijn haar is top! Hoor heel veel positieve reakties. Mensen die me een tijd niet gezien hebben zeggen, huh is jou haar nou zo snel gegroeid? haha. teken dat het er echt uitziet.Kleur is exact hetzelfde ook. Ben er heel erg blij mee. En je hebt er best nog even een werkie aan gehad. Gezien mijn korte haar vooraf. Heb nu een lange en volle bos. En het is top geworden. Voor iedereen die extensions wil is Melanie een aanrader. Ik zeg, DOEN! Groetjes Esther"
- Esther, Oudorp
<span>, Schagen</span>
"Hee Melanie. Vorige week heb ik extentions bij je laten zetten en ik vind ze helemaal top! Ik heb echt al heel veel soorten extentions gehad maar deze zijn echt super makkelijk in onderhoud, betaalbaar en echt. Me haar is nu ongeveer 15 cm langer en het ziet er gewoon echt natuurlijk uit. Eerst dacht ik wel wat een lange zit die 4 uur, maar dat ik binnenkwam dacht ik gelijk al dat komt wel goed. Je ben lekker spontaan en ik heb een harstikke gezellige ochtend gehad! Echt onwijs bedankt en ik kom zeker weer terug! xx Stacy"
- Stacy, Schagen
<span>, Hechtel (Belgie)</span>
"Hey Melanie, heel erg bedankt voor mijn eigen extensions zo mooi te plaatsen. Ik voel ze amper zitten ook al heb ik 150 stuks, ik heb mooie rechte lijnen en u hebt rekening gehouden met hoe ik ze erin wou hebben. Ik heb al 7 jaar extensions, om de 3 maanden laat ik er nieuwe zetten, vorige week ben ik voor de eerste keer bij Melanie geweest. Na 3 uur rijden (enkele rit) en 215 km verder, was dit echt de moeite waard! Prijs/kwaliteit verhouding is ook top. Ben zeer tevreden en vanaf nu bent U mijn nieuwe kapster.. Tot over 3 maanden!!! Groeten uit Hechtel (Belgie)."
- Ans, Hechtel (Belgie)
<span>, Den Helder</span>
"He hallo mensen, nou ik wil even vertellen dat deze mevrouw, prima werk leverd. Ben zoooooo blij met mijn haar. Mensen vragen aan mij, hoe kan dat nou dat je haar zo snel gegroeid is. De kleur is dus perfect. Dus als je over haar verlenging na denkt, zeg ik allen maar …DOEN. Het is betaalbaar en mooi. Bedankt groetjes wendy"
- Wendy, Den Helder
<span>, Heerhugowaard</span>
"Beste Melanie, Ik wil ontzettend bedanken voor het inzetten van mijn extensions, ik ben erg tevreden en het ziet er ontzettend natuurlijk uit. Mijn haar is veel voller geworden en ik draag het nu altijd los i.p.v. in een staartje. Ik kom zeker bij je terug. Groetjes Jolijn"
- Jolijn, Heerhugowaard
<span>, Heerhugowaard</span>
"Beste Melanie, bij deze wil ik je echt nog hartstikke bedanken voor het inzetten van mijn haar. Ik ben echt ontzettend tevreden, dit is echt stukken beter als die ronde manier. Ik merk er echt niets, zelfs niet tijdens het slapen. Echt super!!!! Tot de volgende keer dan kom ik zeker weer. Groetjes Miranda"
- Miranda, Heerhugowaard
<span>, Bergen</span>
"Vandaag heb ik voor de tweede keer extensions laten zetten bij Melanie Kroone en ik ben erg blij! k heb al tien jaar extensions, maar bij Melanie is mijn voor het eerst beter geworden in de tijd dat de extensions er in zaten. Geen knopen, geen klitten. Die platte bondingen zijn echt veel beter dan die ronde. (zeker als je, zoals ik, dun haar hebt) Je kunt ze ook echt haast niet voelen. Wel leuk als je een date hebt 🙂 Prijs/kwaliteit verhouding is ook top. Een absolute aanrader! Monique, Bergen"
- Monique, Bergen
<span>, Beverwijk</span>
". Hee Melanie! Wilde je nog even heel erg bedanken. Het is zo mooi! Is echt stom maar ik blijf naar mezelf kijken, is echt een wens die uit is gekomen 🙂 Was ook meteen ff naar de kapper gegaan, die gaf een compliment dat je het echt heel mooi gedaan had. Zij had zelf ook extensions gehad maar niet zo mooi gezet als die van jou. Ben blij dat ik je gevonden heb 🙂 grt. Marjolijn L."
- Marjolijn L, Beverwijk
<span>, Spijkenisse</span>
"Het is echt prachtig, had niet mooier uit kunnen pakken 🙂 krijg egt veel postive reacties. van de week stuur ik je wel een foto want die heb ik nog nie. nogmaaals 100 x bedankt!! groetjes Renée, Spijkenisse"
- Renée, Spijkenisse
<span>, Alkmaar</span>
"Hai Melanie, Onze trouwdag was werkelijk super! Voor één keer in m’n leven wilde ik zo graag ècht lang haar hebben en dankzij jou is dat gelukt! Ik heb je een paar fotootjes meegestuurd waarop je het best kunt zien hoe natuurlijk de extensions eruit zagen. En ook na onze huwelijksdag, kreeg ik regelmatig (van wildvreemde mensen op straat) complimenten over mijn haar….: ‘wat heb jij prachtig lang haar….duurt dat nou lang voordat het die lengte heeft?’ Hahaha…nee hoor in plaats van 5 jaar…ongeveer 4 uurtjes in de stoel bij Melanie Kroone ;-)! Lieve Melanie, heel erg bedankt en ik kom graag nog ‘ns een keer bij je langs! Groetjes ook aan Bart en de kids, Angélique."
- Angélique, Alkmaar
<span>, Haarlem</span>
"ik heb nu 3 x extentions laten zetten door Melanie. Ik ben elke keer heel tevreden. Voelde me erg op me gemak en voor ik wist had ik een mooie bos met lang haar. Ook met het uithalen wat natuurlijk niet zo leuk is zorgde Melanie ervoor dat mijn eigen haar er goed uit zag. Ik verheug me alweer op mijn nieuwe haar ! Groetjes Marlon"
- Marlon, Haarlem
<span>, Schagen</span>
"Hoi Mel!

Me extantions zijn echt super, ik hoor alleen maar positieve reacties, en ik ben er zelf ook heel erg blij mee! Ik kan echt iedereen aanraden die extentions wilt zetten, om dit bij Melanie te doen, ze gaat echt super te werk, en ze is ook nog eens heel gezellig, dus de 2 uurtjes zijn zo voorbij! Zet je mijn foto’s nog op je site trouwens? Echt heel erg bedankt voor het zetten! Gr Eva"

- Eva, Schagen
<span>, Noord-Scharwoude</span>
"hoi melanie, ben zo blij met je! mijn haar zit perfect, zit er nu een paar weken in, exact de kleur, heel goed ingezet echt top! niemand ziet t … zelfs mijn vriendinnetje (top kapster) bij Peetoom merkte op dat mijn haar zo gaaf zat, lekker vol!! haha dussss goed werk geleverd. Ik heb de afgelopen jaren al aardig wat “verspild” voor een “mooie” bos met haar, maar ben nu pas echt tevreden!!! hou vol meid, jij gaat t druk krijgen….. groetjes carola"
- Carola, Noord-Scharwoude
<span>, Alkmaar</span>
"Ik ben echt super blij met mijn extensions, heb niet 1 dag last gehad en nu ze zijn geverfd en geknipt is het helemaal super! Krijg veel goede reacties en ben dan ook er blij!:) Ik had van mij zelf erg kort haar en de vraag was dan ook of het wel mooi zou worden, maar zoals hierboven al duidelijk wordt is het toppie gelukt!:D Greotjes Lonnie!"
- Lonnie, Alkmaar
<span>, Alkmaar</span>
"Hoi Melanie, Nadat ik jarenlang bij een dure kapsalon mijn extensions heb laten zetten (300 a 400 euro per keer!) ben ik bij jou terechtgekomen. Wat een verademing………! Mijn eigen haar is zichbaar verbetert door de goede techniek die jij gebruikt.Ook zijn de prijzen zeer betaalbaar. Ik heb nu 75 ipv 50 extensions door je laten zetten en ik ben heel erg blij met het resultaat: een mooie volle bos haar en niemand die ziet dat ik extensions draag…….helemaal top! Super bedankt en tot de volgende keer! Groetjes, Esther"
- Ester, Alkmaar