top-text">Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Certificering

MK Beauty is natuurlijk in het bezit van de benodigde diploma`s. Ik heb een  priveopleiding voor permanente make-up gevolgd bij MB Cosmetics. MB Cosmetics (klik hier voor de website) biedt diverse hoogwaardige privé opleidingen aan voor schoonheidsspecialisten.

MK Beauty heeft een officiële vergunning van en bij de GGD Hollands Noorden (klik hier voor website en vergunning)

Apparatuur
Wij werken met de MB Premiumliner, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en zo optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven.De Premiumliner is het nieuwste apparaat en biedt een verbeterde, unieke lichtgewicht pigmentatiepen (handstuk) deze is tevens geschikt om de speciale modules voor meso-therapie mee te gebruiken. De MB Beautyliner heeft als belangrijkste kenmerken een unieke lichtge- wicht pigmentatiepen (handstuk) en een met tiptoetsen te bedienen digitaal besturingssysteem. U kunt daardoor zeer nauwkeurig en stabiel werken, vrijwel zonder geluid en trillingen.

Naalden
Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up volledig veilig is.

Pigmentatiepen
De Lichtgewicht Premiumliner pigmentatie-pen is uitgerust met het unieke geïntegreerde naaldsysteem, de zogenaamde Safety Module. In dit systeem is de naald en naaldkap één geheel en volledig in elkaar geïntegreerd. De module is voorzien van een membraan welke de terugvloei van pigment of lichaamsvloeistoffen in het handstuk totaal uitsluit. Hiermee wordt kruisbesmetting volledig voorkomen.