top-text">Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Mesotherapie

Uw huid laten stralen met mesotherapie

mesotherapie

In het woord mesotherapie zitten de woorden ‘meso’ en ‘therapie’. Meso staat voor mid dermaal, want midden in de huid betekent. Therapie staat voor (para)medische. Mesotherapie is een behandeling die wordt toegepast om de huid te verjongen en te verbeteren. Tijdens de behandeling worden kleine hoeveelheden van de huideigen stof hyaluronzuur bij de huid ingebracht. Mesotherapie is geschikt voor zowel gezicht, hals als decolleté. Fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen en de huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling. Mesotherapie wordt ook gebruikt om Rosacea, Acne en pigmentvlekken te behandelen.

Hoe werkt mesotherapie?
Zodra we ouder worden, verliest onze huid collageen en elastine. Hierdoor wordt de elasticiteit en vitaliteit van de huid steeds minder. Door het inbrengen van de huideigen, actieve stof hyaluronzuur worden fibroblasten (= cellen van de lederhuid) aangezet tot het aanmaken van collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren wordt het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch. Bovendien heeft hyaluronzuur de eigenschap veel vocht vast te kunnen houden waardoor de huid wordt gehydrateerd. Uw huid wordt gladder, steviger en deze zal minder snel verslappen.

Vanaf welke leeftijd wordt mesotherapie geadviseerd?
Wij raden u aan om op jonge leeftijd (30 +) met mesotherapie te beginnen en de behandeling regelmatig te herhalen. Na een kuur van drie tot vijf behandelingen kunt u deze behandeling het beste elke 3 tot 6 maanden herhalen. Mesotherapie kan plaatselijk ingezet worden (bv. rondom de mond of op de handen) of op algehele plekken zoals het gezicht, hals en decolleté.

Mesotherapie met naald
Mesotherapie kan met en zonder naald worden uitgevoerd. Bij een behandeling met naald worden de werkzame stoffen met een Meso-Pen ongeveer 2mm in de huid ingebracht. De behandeling is vrijwel pijnloos en u krijgt ten opzichte van mesotherapie zonder naald maar liefst 20 procent meer resultaat!

Is Mesotherapie met naald pijnlijk?
De behandeling is vrijwel pijnloos, onder de neus is het iets gevoeliger.

Waarvoor wordt Mesotherapie ingezet?
Mesotherapie wordt ingezet voor huidverjonging en huidverbetering. Met deze behandelingen kunnen expressielijntjes, rimpels, pigmentvlekken, donkere kringen rondom de ogen, acne en een slappe huid worden tegengegaan.

Mesotherapie gezichtsbehandeling is de oplossing voor:

 • Acne en onzuivere huid
 • Wallen onder de ogen (vochtophoping)
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Fijne lijntjes tot diepere rimpels
 • Vochtarme huid
 • Verouderde en rijpe huid
 • Vale en doffe huid
 • Slecht doorbloede huid
 • Verslapte huid
 • Littekens

Een mesotherapie gezichtsbehandeling is geschikt voor iedereen die de huid wil verbeteren en in goede conditie wil houden. Uitgezonderd zwangere vrouwen.

klik voor onze tarieven

Maak hier uw afspraak bij salon MK Beauty

  Soort afspraak

  Gewenste behandeling

  Voorkeur datum

  Voorkeur tijd

  Naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Opmerking/extra uitleg