Permanente Make-up Alkmaar, Noord-holland

Nieuwe 3-D techniek voor wenkbrauwen

Nieuwe 3-D techniek voor wenkbrauwen

Hairstrokes by MK Beauty voor de mooiste wenkbrauwen

Wat zijn hairstrokes? Kort gezegd een techniek om wenkbrauwen op te vullen. Niet met één getatoeëerde streep, maar met individueel aangebrachte haartjes. Dit oogt geheel natuurlijk door de kleur die bij het gezicht, de ogen en de huid past. Ideaal voor mensen met nauwelijks tot geen wenkbrauwen, maar ook voor mensen wier wenkbrauwen niet goed of niet mooi gevormd zijn. De haartjestechniek is de meest geschikte vorm van permanente make-up om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk tot hun recht te laten komen. Wenkbrauwen zijn immers het kader van het gezicht, ze omlijsten de ogen en geven expressie aan het gezicht.

Hairstrokes zijn na 2 behandelingen klaar. Na een week is de kleur van de wenkbrauw helemaal bijgetrokken en komt het permanente resultaat tevoorschijn. De behandeling moet wel eenmaal per jaar worden opgefrist, om het resultaat ook mooi te houden.

Hoewel de techniek het meest wordt toegepast voor wenkbrauwen, is ze ook geschikt om littekens op de hoofdhuid na haartransplantatie op te vullen. Meestal zijn dan een paar behandelingen nodig, omdat het hier over een veel groter stuk huid gaat.

Author Info

Melanie Kroone